Renault Yedek Parça

23-02-2021 15:51
Renault Yedek Parça
Yedek Parça Nedir?
Her araç parçaların bir bütünüdür. bu bütünü oluşturan parçaların hepsine yedek parça denir.
Her marka ve modelde farklı şekildedir. Model yılına göre değişiklik gösterir. Bu yüzden çok çeşitlidir. Aracınızın markasına göre şase numarasından sizin aracınızın yedek parçası hangisi öğrenebilirsiniz. 
Renault Yedek Parça
Renault yedek parçaları ise genelde piyasada çokça bulunan parçalardır. Orjinalleri mais tarafından üretilen Renault Mais orjinal parçalarıdır ve yetkili servislerde bulunmaktadır. Renault'nun parçalarının referans numaraları vardır ve bu numaralar parçanın araca birebir uymasını sağlamaktadır. Bu referans numaraları ise şaseden bakılarak tespit edilebilir. R9, R11, R21, R12 parçaları artık piyasada çokça bulunmayan ve neredeyse orjinali kalmayan araçlardır. Clio yedek parça, Megane yedek parça, Fluence yedek parça, Captur yedek parça, Talisman yedek parça, Master yedek parça, Kangoo yedek parça, Kadjar yedek parça, Latutide yedek parça vs. bunların ise parçaları yetkili bayilerde bulunmaktadır. 
 
Renault Yedek Parça'nın Orjinalliğini Nasıl Anlarız?
Yedek parça alırken orjinal olmaması konusundaki tereddütlerinizi atacağınız bir kaç bilgi verebiliriz. Hangi durumlarda alacağınız parçanın orjinal olduğundan emin olabilirsiniz? 
-Renault&Dacia Bayii'lerinden alacağınız parçalar orjinaldir.
-İnternet satışı yapan bayii'lerden alacağınız ürünlerde orjinaldir.
-Parçanın üzerinde yazan kod ile baktığınız ürünün kodu aynı ise orjinaldir. 
- Şase numarasının verdiği kod ile alınan parçalar orjinaldir.
- Renault Mais ürünüdür gibi bir açıklama bulunuyorsa orjinaldir. 
 
Genel olarak öğrenebileceğiniz örnekler verildi, bunların hepsi sizi orjinal parçaya götürebilir ama en güvenli olanı satıcı ile iletişime geçerek teyit etmektir. 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.