Kışlık Cam Suyu Kullanımı

17-02-2021 12:03
Kışlık Cam Suyu Kullanımı
Her araçta bulunan cam suyu kısmı genelde çok önemsenmeyen, yazları bile musluk suyu eklenen bir alandır. Göz ardı edilen kışlık cam suları aslında aracınızın ciddi arızalarına sebep olabilmektedir. 
Kışlık cam sularının içerisinde antifiriz olması sebebiyle kışın suyun donmasını engeller. Mavi reklidir. -30 derece'ye kadar dayanabilmektedir. Bu sayede hem aracınızın suyu donmamış, hemde içerisinde kalitesi musluk suyundan yüksek, araca özel üretilen bir ürün ile aracınızı korumuş olursunuz. 
Cam Suyu Değişimi 
Cam suyunu değiştirmek için bir ustaya ihtiyacınız yok. Deponun içerisinde bulunan suyu boşaltma kısmından tamamen boşaltarak kışlık cam suyunuzu ekleyebilirsiniz. 
En Çok Tercih Edilen Kış Cam Suyu
Piyasada düşük yüksek pek çok fiyatta ürün bulunmaktadır. Uzun ömürlü, kaliteli ve fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir ürün söyleyecek olursak Shell Screenwash Kışlık Cam Suyu'dur. İhtiyacınıza göre 1 ve 3 litre olarak değişmektedir. Fiyatı diğer ürünlere göre yüksek olsa da performans açısından tam olarak Shell kalitesini barındırmaktadır. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.