Aracınızı Tatil Yolculuğuna Hazırlayın.

08-06-2021 10:47
Aracınızı Tatil Yolculuğuna Hazırlayın.
Araç alırken en çok tercih ettiğimiz modeller dolu paketlerdir. Çünkü en kısa süren yolculuklarda bile kol dayama, cam filmi, multimedya ekran gibi aracın konforunu artıran aksesuarlar bize daha keyifli yolculuklar sunar. Bu yüzden özellikle uzun yollarda işimize yaracak oto aksesuar ürünlerini tercih ederiz. 
En Çok Tercih Edilen Uzun Yol Oto Aksesuar Ürünleri
Bir yolculuğa çıktığımızı varsayalım. yanımıza neler almamız gerekir. gerekli herşey bavulumuzda yerini alır. Aracın içerisinde nelere ihtiyacımız olmaktadır peki.? En çok satın alınan aksesuarlardan sırayla bahsedelim. 
1-) Kol Dayama: Aracımızda kol dayama bulunmuyorsa, hem aracı kullanan kişinin yol boyunca kolunu dinlendirmesi, hem saklama alanı olarak kullanılması kol dayamanın çok tercih edimesinin sebebidir. 
 2-) Bardaklık: Yolculuk boyunca yiyecek ve içecek tüketimi çokça yapılmaktadır. Bu yüzden ekstra bardaklık alınması tercih sebebidir. Üstelik özelliklerine göre bazı bardaklıklar eşyalarınızı koymanızda alan bile sağlıyor. 
3-) Telefon/Tablet Tutucu: Telefon tutucuların zaten normal yolculuklarda da işimize çok yarayan bir ürün olduğunu biliyoruz. Aynı şekilde uzun yollarda da telefonumuzun tutucu yardımıyla bir yerde durması kolaylık sağlaması sebebiyle çok tercih edilmektedir. Uzun yolculuklarda tablet tutucularda seyehat esnasında keyifli zaman geçirmek yada navigasyon vb. ihtiyaçlarda tercih edilmektedir. 
4-) Çakmaklığa Takılan Şarj Aleti: Hayatımızda çok yeri olan telefonlarımızın şarj ihtiyacı olduğunda bunu hızlı şekilde gidermek için araçlarda çakmaklığa takılan şarj aleti tercih sebebi haline geliyor. 
5-) Çakmaklığa Takılan Buzdolabı:  Özellikle sıcak bölgelere yapılan yolculuklarda yiyecek ve içeceklerin bozulmaması için çok tercih edilmektedir. Kamp ve karavan tarzı tatil planlarında mutlaka kullanılmaktadır. 
6-) Seyehat Yatağı ve Seyehat Yastığı: Uyumaya ihtiyaç duyulan durumlarda, konforlu bir uyku için çok tercih edilmektedirler. 
 
Oto aksesuar kategorisinde araçlar için daha birçok işinize yarayabilecek aksesuar vardır.  oto küllükler, bagaj organizerleri, boyunluk yastıklar.. genelde en çok tercih edilenler yukarıda bahsettiğimiz gibidir. En çok neye ihtiyaç duyduğunuzu görmek için aksesuar sayfamızı ve ürünler inceleyebilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller!
 
 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.